En sevdiğim, yaparken keyif aldığım en güzel şey, rengarenk minoşlar 😍😍

Bu renkli değil istek üzerine vanilyalıı 😶
MERENG HAMURU

Malzemeler :
2adet yumurta akı
5çorba kaşığı pudra şekeri

Hazırlanışı :
Yumurta akları kaseye konup, iyice çırpılır. Katılaşmaya başladığı sırada, elekten geçirilmiş pudra şekerinin yarısı ilave edilip çırpılır.
Beyaz ve kesik kesik parçalar haline gelince, şekerin geri kalan kısmı ilave edilir. 1-2 kere daha çırpıldıktan sonra kullanılır.
Mereng Hamurunun Kullanıldığı Yerler ;
Pastaları süslemekte,
Beze yapmakta,
Krem şanti yerine veya krem şantiyi çoğaltmak için,
Bazı tartlarda,
Meyveli pastalarda.

Afiyet Olsun🍴🍴



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar